2019
ITURRIETA SAGARDOTEGIA /
MENUAK
(a partir de mediados de Mayo)
MENUAK
(a partir de mediados de Mayo)
- SAGARDOTEGIKOA /de sidreria
Txorizua sagardotan - Chorizo a la sidra
Makailua tortila - Tortilla de bacalao
Makailua
takoak piper berde eta tipularekin –Bacalao frito con pimientos
Txuletoia
parrilan -Txuleton a la parrilla
Gazta,
menbrilo eta intxaurrak -Queso Idiazabal, membrillo y nueces
Sagardoa
Txotxetik edo botilan
-Sidra al
Txotx o en botella
32,50
€ (B.E.Z. Barne) Iva
Incluido//
- Umeendako menua/ menu infantil
Makarroiak, edo Frituak – Macarrones o fritos
Solomo,
oilasko
paparra
edo etxeko hanburgesa
– Lomo, pechuga de pollo, o
hamburguesa casera.
Postrea
Etxeko
sagar Zukua/ freskagarria/ ura - Zumo de manzana “Iturrieta”,
refresco, agua.
14,00€ (BEZ barne)/ IVA incluido
UDAKO
MENUA
Menu
de Verano
“ITURRIETA”
Entsalada
- Ensalada “ITURRIETA”
Etxeko
Kroketak - Croquetas caseras
Gernikako
piperrak - Pimientos de Gernika
------
Makailu
frijitua edo “Bizkaina” erara - Bacalao Frito o
Bizkaina
------
Txuletoia
parrilan - Txuleton a la Brasa
Etxeko
postreak - Postres caseros
Sagardoa
Txotxetik edo botilan, errioxako ardoa eta ura – Sidra al Txotx
o botella, vino Rioja, agua
31,00 € (BEZ barne- IVA incluido)
ORIXOL
MENUA
Txorizoa sagardotan
-Chorizo a la sidra
Entsalada – Ensalada
Ilustrada
Makailua edo
Odoloste errebueltoa -Revuelto de bacalao o morcilla
Txerri sahieskia
edo Txuletoia parrilan -Costilla de cerdo o Txuleton a la
parrilla
Gazta, menbrilo eta
intxaurrak / Sagardo sorbetea/ Etxeko postreak -Queso Idiazabal,
membrillo y nueces./ sorbete de sidra/ postres caseros
Sagardoa Txotxetik
edo botilan / Urteko ardoa. - Sidra al Txotx /en botella o
vino rioja de año
Sahieskiarekin-con costilla 24,50 € /Txuletoiarekin -con txuleton 29,50€ (B.E.Z. Barne)/ IVA incluido
UDALAITZ
MENUA
(Aukeratzeko)
-A elegir varios
Txorizoa sagardotan
-Chorizo a la sidra
Patea -Pate
Entsalada ilustratua –
Ensalada ilustrada
Urdaiazpiko-Jamon
Pikilo piperrak
esnegainaz -Pimientos del piquillo a la nata
Penka beteak Idiazabal
eta Onddo saltsan - Pencas rellenas en salsa de hongos e
Idiazabal
Etxeko Kroketak –
Croquetas caseras
--------
1/2Makailua
(Frijitua piperrekin edo bizkaina erara)- Bacalao frito o a la
Bizkaina
1/2Txerri sahieskia
parrilan -Costilla de cerdo a la parrilla
-----
Postrea (Etxeko
postreak, sagardo sorbetea, Gazta, menbrilo eta intxaurrak) -Queso
Idiazabal, membrillo y nueces./ sorbete de sidra/ postres caseros
-----
Sagardoa Txotxetik edo botilan/Urteko ardoa -sidra de kupela o botella / vino de año Rioja
28,00
€ (B.E.Z. Barne) -IVA incluido
ANBOTO
MENUA
(Aukeratzeko)-4
a elegir
Txorizoa sagardotan
-Chorizo a la sidra
Ahate “Bloc”a
-"Bloc" de pato
Entsalada epela
-Ensalada templada
Nafarroako zainzuriak
-Esparragos de Nafarroa (“2 salsas” o rellenos con salsa de
hongos)
Paleta Iberikoa -
Paleta Iberica
Onddo edo makailua
errebueltoa -Revuelto de hongos o bacalao
Makailu errebueltoa –
Revuelto de bacalao
Pikilo piperrak
esnegainaz -Pimientos del piquillo a la nata
Penka beteak onddo ta
Idiazabal saltsan- Pencas rellenas en salsa de hongos e
Idiazabal
Etxeko
Kroketak – Croquetas caseras
(Bigarrenak)
-segundos a elegir
Lebatza plantxan edo
saltsan -Merluza a la plancha o en salsa
Makailu Frijitua
piperrekin edo “Bizkaina” erara -Bacalao Frito con
pimientos o a la “Bizkaina”
Txipiroiak bere saltsan
-Chipirones en su tinta
Bildots Txuletilak
parrilan - Txuletillas de cordero a la parrilla
Txuletoia parrilan
-txuleton a la parrilla
Entrekota piper hautsa
erara edo rokefort -Entrekot a la pimienta o con roquefort
Txerri sahieskia
parrilan -Costilla de cerdo a la parrilla
-----
Postrea (Etxeko tartak,
sagardo sorbetea, Gazta, menbrilo eta intxaurrak) -Queso
Idiazabal, membrillo y nueces./ sorbete de sidra/ tartas caseras
-------
Sagardoa
Txotxetik edo botila
/Urteko ardoa
-sidra al Txotx o botella /vino de año
35,00
€ (B.E.Z. Barne) -IVA incluido
OHARRAK
**
/ Kriantza Errioxarekin -con vino Rioja crianza (+3,00€)
**
/ Kafearekin -con café (+1,00 €)
No hay comentarios:
Publicar un comentario